maandag 21 oktober 2013

Koffer give -away !

Graag geef ik een koffertje weg ! 
Als dank voor jullie reacties, 
ze werken stimulerend , 
zorgen er voor dat ik telkens 
meer een meer mijn grens wil verleggen. 
De actie loopt tot 27 oktober 2013 , 20 u.
Ze loopt samen met facebook!
Waag gerust ook je kans daar !


48 opmerkingen:

Annemie zei

Dat zou een droom zijn! Prachtige koffers, prachtige motiefjes! Creatief en zooooooooooo mooi!
Lieve groetjes,
Annemie

Annemie zei

't Staat ook op mijn fb!

Unknown zei

Je kan ook meedoen op facebook hé , extra kans !!

Sara zei

Keileuke koffertjes, daar begin ik zelf niet aan. Dat gaat boven m' n petje. Zou super zijn voor als m'n dochtertje haar Barbies. Dan kunnen ze overal mee naartoe.

CarlaK.be zei

Super !
Aangezien ik al een lieve uil bij je won, laat ik de kans (met enig spijt weliswaar) aan iemand anders.
Uiteraard zet ik een linkje bij mij.
Liefs!

flooke zei

Ik waag graag mijn kans!
Waarom? Omdat ik dit nooit van mijn leven kan evenaren om zelf zo een prachtige koffer te maken! En omdat het mij ook een ideale meeneemkoffer lijkt voor als je ergens op bezoek gaat met een babytje, en in mijn geval zal dit in de zeer nabije toekomst het geval zijn :) *nog 2 dagen voor de uitgerekende datum*
duimduim!

Unknown zei

super, ik droom van zo mooie, exemplaren,

janusje zei

Ik doe graag mee omdat ik al op facebook meedoe en mijn kansen nu verdubbelen! Hoe graag wil ik zo'n koffertje...

Patricia zei

Wat een give-away. Eentje van topformaat.
Schitterende koffertjes.Vooral de okere bloemetjes(das mijne favoriet) daar ben ik helemaal verliefd op.
Als ik hem win krijgt hij een ere plaatsje in de badkamer en neem ik hem overal mee naartoe als toilettas.

landelieke zei

Nu ik weet dat er zo een prachtig koffertje te winnen valt, kan ik mezelf niet meer voorstellen zonder! In elke gedachte zie ik mezelf met HET koffertje rondhuppelen. Huppelen ja, want het leven wordt zooooveel vrolijker met HET koffertje!
Zucht ik droom nog even verder en ondertussen duim ik heel hard!

Ann P zei

O geweldig! Ik wil zeker een kansje wagen, ze zijn zo mooi, win ik het niet, ga ik het eens zelf proberen...

Ivy zei

Op facebook heb ik mijn kans al gewaagd, maar hier toch ook nog even meedoen. Waarom ik graag zo'n koffertje zou winnen? Omdat ze stuk voor stuk prachtig zijn natuurlijk !!!

EvitaAtHome zei

Erg leuk! Ik wil graag een kans wagen. Mijn een na jongste zoon zit vaak op schoot mee te kijken als ik blogs aan het lezen ben en hij reageert altijd erg enthousiast op de koffers. Ik ben nog lang niet zover dat ik ze zelf kan maken. Hij heeft het soms moeilijk door zijn spraak/taalproblemen en ondanks alles is hij nu toch op de gewone basisschool gekomen en gaat het ontzettend goed. Hij is gek op de uilen en het zou ontzettend leuk zijn om er voor hem een te winnen.
Liefs, evita

veeeeertje zei

Waarom ik kans wil maken op een koffertje... gewoon omdat ik ze zo leuk vindt en hier op je blogje een volgster eerste uur ben.. Pff dat klinkt zo hebberig. Gewoon ze zijn zo leuk mevrouw ;)
Liefs, Veerle

100% Elke zei

Ik ben echt helemaal wild van je koffertjes! Er eentje winnen zou het ideale excuus zijn om nog eens een weekendje weg te plannen! ;-)

Sheena zei

Ik heb al die mooie koffers van jou hier al zien passeren. De ene nog mooier dan de andere. Ik zou dus maar al te graag zo'n prachtexemplaar winnen :-) Ik zet meteen ook een linkje op mijn blog!

Kreatita T zei

Prachtige koffertjes zijn het, ik waag dan ook heel graag mijn kans. Ze lijken ideaal om op verplaatsing naar de naai(en hobby-)club mee te nemen.

Sarah Isebaert zei

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!Ik waag heeeeel graag mijn kans! een logeerkoffertje voor een van onze kindjes: dit zou geweldig zijn!

Jelle zei

Zo'n leuke koffertjes !!!
Ik zie mijn dochter dit zo al gebruiken om haar favoriete poppenkleedjes in op te bergen. Dat zou ook veel beter passen bij het interieur van onze living dan de lelijke plastieke bak nu :-D
gr
Jelle

Meetje Lief! zei

Waarom kende ik jouw blog nog niet?! Wauw wat een leuke dingen. Ik ben snel volger geworden en ga op mijn gemak al je berichten even bekijken. Natuurlijk wil ik ook graag mee doen met je geweldige give away! Liefa Marcella

Tam Tam zei

Zo'n mooie koffertjes! Ons dochtertje heeft nog geen eigen logeertas en dit zou daar perfect voor kunnen dienen.

Anoniem zei

Ik ben uitgerekend voor maart en wil dan wel zo eentje mee naar het ziekenhuis nemen! Later kan ons kindje er dan mee gaan logeren...

Sane

Belle Chique zei

Ik ben dus een volger geworden. De eerste keer dus hopelijk is het goed gegaan. De koffer met de roosjes zou mooi achter op mijn fiets passen als ik naar naailes ga.
Liana

Annejan zei

Dat meen je niet! Wauw, super dat we er eentje kunnen winnen!

kreamade zei

Ik zou graag zo'n koffer willen winnen. Ze zijn echt prachtig! Ik zet een link op mijn blog. gr. Hennie p.s. waar ik het voor nodig heb?? Als je allerlei hobbyspulletjes hebt, is er altijd wel iets wat je georganiseerd en leuk wilt opbergen.

Juffertje in het Groen zei

Ooo... je geeft er eentje weg! Ik doe mee, want vanaf de allereerste aanblik was ik verkocht. Ze zijn zo mooi. Ik kan wel honderd verschillende bestemmingen bedenken: voorleeskoffer, knutselkoffer, naaikoffer, toetsen-en takenkoffer, logeerkoffer ...
Ik deel een link op mijn blog.

Katrien Roels zei

Jaaaaaaa! Ik wil heeeeel graaaaaaag wiiiiiinnnnnennnnn ! Ik zoekt dringend een fijn koffertjes om al m'n haakwerkjes en bolletjes wol in te bewaren en overal mee naartoe te zeulen! Wat zou er leuker zijn dan dat allemaal te doen met één van jouw zalig mooie koffertjes :-)

Wil je ook niet het patroon met ons delen? (We kunnen het maar vragen hé) :-)

monne-floor zei

Waarom wil ik zo'n mooi koffertje winnen ,1 omdat ik het zo mooi vind2 omdat mijn dochter of kleindochter dit ook zouden willen

rianne zei

O wat zou ik hierin graag mijn boekpromotie in de klas houden, mooi prentenboek, wat bijpassende spulletjes en 15 paar kwijlende kindjes die met open mond naar het koffertje staren, o nee naar het boek ;) wat zijn ze super!

Alexandra zei

Oh, ik zag deze koffer al verschillende keren op blogs voorbij komen ben ik zojuist nieuwe blogs aan het zoeken kom ik toch bij U en wat is hij toch mooi heb naar het boek gezocht maar tot nu toe zonder succes...
Waarom ik hem graag zou winnen, omdat mijn meisje alle keren met uitlogeren zo'n saaie tas mee moet pakken!
Ga ook even op faceboek een kansje maken...
En ga door met U leuke blog ;)

Gooi me maar in de hoge hoed (lol)

Lieve groetjes

Spurrewubsie zei

Waarom ik een koffertje wil winnen?
1. Omdat ik nog nooit iets op blogland gewonnen heb (ondanks mijn vele deelnames) en dat mijn eerste winst direct een van formaat zou zijn :-)
2. Omdat de koffertjes gewoonweg supermooi zijn!
3. Omdat dat het megapraktisch is
4. Omdat ik al een doel voor ogen heb: de kids hebben elk hun eigen logeerzak, maar daar past geen speelgoed zoals hun kleurtjes, nintento,... meer in. Dus bij deze zou dit oa de speelgoed-logeer koffer kunnen worden.
5. En gewoon omdat iets nog meer geapprecieerd wordt als je het wint dan als je het zelf maakt (als ik het zou kunnen)
Gr Sofie van spurrewubsie
Ps de uiltjes of de oranje bloemen zijn mijn favorieten ;-)

Onny zei

Wat leuk deze give away. Ik hoop dat ik hem mag winnen niet voor mij nee. Ik wil er een heel lief klein meisje blij mee maken. Zodat ze met een van deze leuke koffertjes eens kan komen logeren bij ons.

lielebeesje zei

Wat een heerlijke koffers toch! Ik zou voor de kinderen eindelijk eens een herinneringenkoffer willen maken (geboortekaartje, eerste tutje, knuffeltje, klasfoto's ...) en daar lijken jouw koffertjes mij perfect geschikt voor!
Volger was ik al, een linkje komt eraan ...

vee zei

Ik doe mee omdat ik stapelzot ben van die kofferkes, en ik ben een hebberige want ik heb er van toertjes al een gekregen, en ik ben een luie want ik ga het zelf niet proberen.....
Moest ge dit nu ook doen met diene tombola voor syrie, dan kocht ik direct een aantal lotjes....gierig ben ik nog niet....

Liesellove zei

Zot aan allen die niet meedoen! Ik hoop hier stiekem heel erg op want ben stiekem heel jaloers op je koffertjes. Als ik niet win wil ik een workshop nah ;)

sneksniltje zei

Waw!!! Mijn mond stond nog open van verbazing. Ik had al enkele koffertjes zien passeren bij Debora (toertjes en pateekes) en haar zus, maar goeie grutjes, jij stoomt er zomaar eventjes een heleboel klaar ! Wat een mooie exemplaren: daar zie ik direct een superfantastisch haakkoffertje in. Want meerdere kleurtjes wol/haakkatoen en een schaar, haaknaaldenmapje, notablokje en potlood, klosje stikzijde,haakboekje en een of twee halfafgewerkte knuffels of een stapeltje grannies, dat zou toch heerlijk meenemen zijn in zo'n koffertje ? En veilig omdat er niks kan uitvallen als ik onderweg naar het park ben om de kroost te laten ravotten terwijl ik van de schaarse tijd geniet om te haken. Lijkt me zalig !
Volger ben ik al geruime tijd, delen zal ik niet kunnen wegens geen blog en geen facebook.
Ondanks het minikansje blijf ik toch hopen en dromen van zo'n heerlijk koffertje...
'n vrolijke groet,
sneksniltje

renee zei

ik doe graag mee, ik zou er echt eentje willen hebben, vooral omdat ik het zelf niet kan.maar ook omdat ze erg mooi zijn. wat een schatjes

De wereld van Sofie (Jade or) zei

Ik stel graag mijn dochter van 15 maanden kandidaat! Zij gaat binnenkort voor de eerste keer op weekend naar oma & opa (en wij dus voor de eerste keer eens met z'n tweetjes weg - t zal raar doen!). t Zou de max zijn als ze met zo'n schoon exemplaarke van jou voor hun stoep zou staan ;-)

Anneleen zei

Wauw, wat een geweldige give away!
Ik zou enorm graag een koffertje winnen omdat ik totaal verliefd ben op die prachtige koffertjes die jij fabriceert. De voorbije weken heb ik niet kunnen naaien en zo'n koffertje staat ZEER hoog op mijn wishlist. :-)
Een mens mag dromen!
Groetjes

Stannel zei

Ik doe mee en zal op fb wat reclame maken en op mijn blog. www.stannel.blogspot.be

Unknown zei

Ik doe ook mee. En ik wil.graag zo'n koffertje gewoon om de simpele reden dat ze super mooi zijn. Voila.

Mieke zei

Koffertjes zien er super uit! Zou er wel eentje willen winnen om mijn naaispullen mee in te vervoeren naar de les. En hopen dat ik ook ooit zo'n pronkstuk kan maken!

Tante Izzy zei

Ik wil zo graag een koffertje voor dochterlief als ze gaat logeren bij Bomma en Bompa.

Unknown zei

HayHay!
..................................
omdat ik sprakeloos ben! Jouw koffers zijn zo prachtig! Ik doe graag mee.
Liefs Daniëlle
divadaan.blogspot.nl

miekemoeche zei

olalala, mijn tassenliefde die gaat van het piepkleinste portemoneetje tot de allerknapste reistas, wordt hier zodanig aangewakkerd dat ik niet anders kan dan een kansje wagen om één van deze supervaliesjes te winnen! ik ben er werkelijk DOL op, en...manlief en ik hebben binnenkort een weekendje-voor-ons-2 geboekt...valiesje zou dus héél goed van pas komen om wat knutsel-of handwerkspulletjes in mee te nemen..want daarzonder kan ik niet :-) , zélfs niet op een romantisch weekendje-weg!

Jade zei

omdat ik verzot ben op uiltjes, en dit ook afstem op mijn kindjes ;-)...zou dit geweldig zijn als het mogelijk is de uilenversie te winnen....vind alles wat je maakt zoooo supermegadastisch dat ik er jaloers op ben :-)

Vanessa zei

Aangezien wij in de Ardennen wonen, moeten wij regelmatig een weekend naar Vlaanderen. Wat zou het nog leuker zijn met zo'n toffe tas!

Debbie Devenyn zei

Vandaag deze blog/fb ontdekt, net voor de deadline van de give-a-way. Mijn dochtertje van 3,5 is weg van uiltjes... Haar spulletjes zouden mooi staan in dat uilenkoffertje. Geweldig!
Groetjes