dinsdag 18 juni 2013

Liebster Award !Hoe leuk is dat nu een award krijgen van khadetjes. Ik zie het als een heel groot compliment. Een kersje op mijn taart, een pluim op mijn hoed ! Ze schreef:Helaba Biefrul! Ik ontving een "Liebster Blog Award" en ik wil 'm graag doorgeven aan jou omdat je leuke dingen maakt en ik hier graag kom mee lezen. Als je graag wat meer over jezelf wil delen, dan vind je hier wat te doen!
  De regels van de award:
Vertel 11 feiten over jezelf, beantwoord 11 vragen van degene die jou de award heeft gegeven. Geef de award door aan 11 andere bloggers met minder dan 200 volgers en stel hen 11 vragen.


Nu dingen over mezelf vertellen niet zo makkelijk , maar ik zie mijn blog als een portfolio voor mezelf . Wat heb ik tot nu toe gemaakt, waar zit mijn evolutie ... waar ik ben ik gegroeid. De reacties, opmerkingen van anderen zijn er surplus. In die zin ze werken motiverend , maar ook grensverleggend.  1) Wat doe je in het dagelijks leven en waar word jij echt blij van?
In het dagelijkse leven werk ik als opvoedster binnen de dienst beschermd wonen. Dat wil zeggen dat ik mensen met een mentale beperking ondersteun in het zelfstandig leven. Verder ga ik door het leven als een alleenstaande mama , van een pracht van een dochter Lien ... en daar word ik nu eens heel vrolijk van. Het is een pracht van een kind. Maar ook mijn viervoeters onder de vorm van een kat Oliver en een hond Loeka maken me mega gelukkig. En natuurlijk het ontwerpen en uitvoeren van mijn creaties zorgen er voor dat ik met een glimlach door het leven ga. 
2) Hoe is de naam van jouw blog ontstaan?
De naam van mijn blog is ontstaan op een team vergadering ... nu je kent dat wel, luisteren en actief mee doen in een team , maar ondertussen krabbelen op een papier ... en daar was ze saBIEn die graag frult ... BIEFRUL . 
3) Stof of papier?
Absoluut stof .... 
4) Wat is jouw favoriete tool?
overlock op dit moment ... is pas nieuw he ! 
5) Wat is jouw lievelingskleur?
- groen , oker en camel tinten ... 
6) Met welke kleur kun je echt niets?
alle vormen van fluo 
7) Ben jij een winter- of zomertype?
Een winterzomer type/ wat wil zeggen ik ben altijd warm aan ... Hou van de winter ... wandelen door de sneeuw, maar ook de lange zomerdagen kunnen me bekoren. 
8) Wat is jouw inspiratiebron?
Op dit moment zowat alles wat ik tegen kom. Bloemen , bomen, letters , schilderijen , liedjes ... stofjes , noem maar op .. ik kan er wel iets mee .
9) Wat zijn jouw favoriete accessoires?
Mijn katieboston bag .. love it ...
10) Noorwegen of Turkije?
Absoluut  Noorwegen. 
11) ... wat wil jij nog meer vertellen?
Dat ik super blij ben dat ik mijn naaimachine van onder het stof gehaald heb. Dat ik me gezegend voel door het talent dat ik mag ontdekken... en ik me gelukkig prijs met de zalige mensen om me heen .. mijn lieve dochter , mijn ouders, mijn zalige zussen , en mijn fantastische buurvrouw, mijn lieve vrienden ...  Luv you all ! 


Ondanks de ketting-tegenzin zette ik hier 11 blogs op een rijtje die de moeite waard zijn om even te gaan piepen. Als zij zin hebben om iets over zichzelf te vertellen, dan kan je bij hen gaan verder lezen: 
elisanna. oontjepetitspirateshildeathomebyevamaria, v-eeeeertjesladybugencojace-did-it,/ingesnuffel. karlablogtevengenaaid

Enne... een dikke proficiat als je tot aan het einde van mijn epistel bent geraakt. Ik hoop dat je ondertussen wat wijzer bent over wie ik ben ;)


4 opmerkingen:

hilde@home zei

superlief dat je me nomineert! Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik geen kettingmens ben :-(. Hoewel ik moet toegeven dat het tof is om eens vanalles te lezen over een medeblogster ;-). Ik zal er dus nog eens over nadenken of ik de ketting verder zet ;-). Als ik jouw creaties en plezier in het naaien zie, dan ben ik blij voor jou dat je het stikmachien van onder't stof gehaald hebt hoor! Doe zo verder!!!

Unknown zei

Dank je wel Hilde, dat is super super lief ...
Enne ik ben absoluut geen kettingmens .. vroeger stopte die brieven gegarandeerd bij mij.
Maar nu ligt het precies een beetje anders ... het is leuk om iemand te kunnen nomineren voor hetgeen zij goed in is ... waar je inspiratie haalt .. en die een glimlach van verwonderen zorgen door te kijken naar hun creaties .. dus ja Hilde deze keer deed ik mee ... Graag lees ik nog wat meer over jou ! LIefs

Khadetjes zei

Fijn om lezen. Ik heb ook heel lang getwijfeld om mee te doen... zo'n ketting-tegenzin-gevoel. Maar uiteindelijk wou ik wat meer tonen over wie ik ben, voor wie komt meelezen :)

Karla zei

Leutig zeg. Jammer genoeg ben ik ook niet het type kettingmens. Ik denk er eens over na! Absoluut merci! En alhoewel ik niet altijd een reactie nalaat, vind ik je creaties super!